Voit liittyä jäseneksi Rauman Kalevalaisiin Naisiin ilmoittautumalla yhdistyksen sihteerille tai sähköisesti Kalevalaisten Naisten Liiton kautta linkistä http://www.kalevalaistennaistenliitto.fi.

Jäsenenä olet mukana valtakunnallisessa naisverkostossa, jossa on kulttuuriperintöalan harrastajia ja ammattilaisia. Jäsenenä voit olla mukana ja vaikuttaa ajankohtaiseen kulttuuriperintökeskusteluun.

Jäsenmaksu on 25 euroa/vuosi.   

Monipuolisen toiminnan lisäksi jäsenetuja ovat

·       Neljästi vuodessa ilmestyvä Pirta-lehti, jota julkaisee Kalevalaisten Naisten Liitto.

·       Kalevala Korun ja Lapponian tuotteet -10 % Helsingin myymälöissä: Pohjoisesplanadi 25–27 ja Strömbergintie 4 ja verkkokauppa. Ohjeistus verkkokauppaostoksiin lähetetään erikseen.

·       Lisäksi KNL:n omien tapahtumien yhteydessä muita mahdollisia kampanja-alennuksia kalevalakoruista.

·       Suomalaisen Kirjallisuuden Seuran kirjoista -25 %:n alennus verkkokirjakaupasta ja kirjakauppa Tiedekirjasta. Tiedekirjan osoite on Snellmaninkatu 13, Helsinki

·       Tiedekirjan verkkokaupassa valitse valikosta asiakastyypiksi: kalevalaiset naiset

·       Suomen Perinnetekstiilit Oy jatkaa Helmi Vuorelman toimintaa. Kansallispukutuotteita voi etsiä tutusta verkko-osoitteesta: vuorelma.net

Yhdistyksen tapahtumista tiedotetaan näiden sivujen lisäksi jäsenkirjeillä ja Raumalainen-lehden yhdistyspalstalla sekä sähköpostitse niille, jotka ovat sähköpostiosoitteensa sihteerille ilmoittaneet. Jos osoitteesi vaihtuu, ilmoita siitä myös sihteerille.
Rauman Kalevalaiset Naiset löytyy myös facebookista.