Toimintamme perustana ovat olleet noin kerran kuukaudessa järjestettävät kokoontumiset, joiden aiheet liittyvät Kalevalaisten naisten liiton vuotuiseen teemaan. Tänä vuonna koronapandemia edelleen rajoittaa kokoontumisia ja olemme päätyneet pitämään taukoa toiminnassamme.
Toivomme, että syksyllä voisimme jo kokoontua yhdessä jatkamaan toimintaamme mahdollisesti jopa uusissa tiloissa. Yhdistyksellä on ollut kaappitilaa vuokrattuna Tulestalolla ja nyt kun talon toiminnat siirtyvät naapurikiinteistöön, myös yhdistyksemme ”koti” siirtyy.

Paikalliskulttuuria vaalimme tutustumalla alueen perinteisiin, historiaan, taide-elämään, nähtävyyksiin ja järjestämällä retkiä lähialueelle.

Vuosittain olemme järjestäneet kaikille avoimen Kalevalan päivän juhlan yhteistyössä kaupungin kulttuuritoimen kanssa, mutta tänä vuonna tilaisuus jäi koronapandemian takia pitämättä.

Teemme yhteistyötä muiden lähipaikkakuntien yhdistysten kanssa. Paikallisia yhteistyökumppaneitamme ovat mm. Rauman museo ja Rauman kulttuuripalvelut sekä koulut ja paikalliset Marttayhdistykset.

Ajankohtaista tietoa toiminnastamme löytyy tapahtumat-sivulta tai etusivulta.