Viime vuosi oli Kalevalaisille naisille haastava ja näköjään jatkamme samaa rataa vieläkin. Edelleenkään emme pysty kokoontumaan totuttuun tapaan kuukausittaisiin jäseniltoihin emmekä ole suunnitelleet tälle keväälle edes retkiä. Kesällä toivottavasti pääsemme taas tuulettamaan kansallispukuja entiseen tapaan. Nyt talven pakkasilla oli hyvä tuuletella ja lumipestä puvut kuntoon kesää varten.

Rauman seudun naisen kansallispukuprojektia yritämme viedä pikkuhiljaa eteenpäin ja toivomme saavamme projektille rahoitusta viimein tälle vuodelle. Vuosi sitten saatiin pieni avustus Kordelinin rahastolta, ja sen turvin aloiteltiin tykkimyssyn pitsin suunnittelu ja Pirjo Vänni onkin nyplännyt meille jo uutta pitsiä, josta nähtiin makupaloja viime kesän näyttelyssä Posellissa.

Kokoontumisrajoitukset estävät meitä pitämästä vuosikokousta vielä maaliskuussa, vaikka sääntöjen mukaan kokous pitäisikin pitää maaliskuun loppuun mennessä. Odotamme vielä vähän ja pidämme kokouksen huhti-toukokuussa ja ilmoitamme kokouksesta hyvissä ajoin jäsenille kirjeillä tai sähköpostilla. Seuraamme kokoontumisrajoituksia ja toimimme niiden mukaan, vaikka joudummekin toimimaan yhdistyksen sääntöjen vastaisesti.

Kokoontumisrajoitusten takia myöskään hallituksen kokouksia ei ole pidetty. Hallitus on kuitenkin hoitanut pakollisia asioita sähköisten viestinten välityksellä.

Kevättä odotellen
Rauman Kalevalaiset Naiset ry:n hallitus